Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Ενημέρωση 3-12-2010

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης του Συλλόγου μας. Η συμμετοχή τόσο των μαθητών όσο και των γονέων είναι πολύ μεγαλύτερη από κάθε προσδοκία. Τα παιδιά που δήλωσαν επιθυμία να διακοσμήσουν κερί το οποίο θα εκτεθεί στην εκδήλωση είναι 200 (ποσοστό που αγγίζει το 75%) ενώ οι γονείς που στελεχώνουν τις εθελοντικές ομάδες πλησιάζουν τους 40 και αναμένεται να αυξηθούν μετά την σημερινή ανακοίνωση που δόθηκε στα παιδιά μας.
Πρέπει να τονιστεί για μία ακόμα φορά ότι: Βασικός σκοπός της εκδήλωσης είναι να συσπειρωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι γονείς γύρω από τον σύλλογο ώστε οι μελλοντικές μας εκδηλώσεις να στελεχώνονται από περισσότερα μέλη και συνεπώς να έχουν μεγαλύτερη επιτυχία. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα ο Σύλλογος να έχει «δύναμη» και να μπορεί να διεκδικεί περισσότερα για τα παιδιά μας.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί σε λίγες μέρες αφού καθοριστούν ορισμένες λεπτομέρειες σε γενικές γραμμές είναι το ακόλουθο:
Στην αίθουσα του Κινηματογράφου θα γίνει διήγηση ενός παραμυθιού, θα υπάρχει παράσταση καραγκιόζη ενώ τα παιδιά ενδιάμεσα θα τραγουδήσουν κάλαντα και τραγούδια.
Στην αίθουσα του χορού που μας έχει παραχωρηθεί θα γίνει πάρτυ με μουσική από DJ και τα παιδιά θα διασκεδάζουν υπό την καθοδήγηση του «ξωτικού». Στο εξωτερικό στεγασμένο χώρο του κυλικείου θα στηθούν τα τραπέζια του bazaar ενώ θα υπάρχει και γωνιά face painting.
Στο bazaar θα εκτεθούν αποκλειστικά τα κεριά των παιδιών, τα ημερολόγια του Συλλόγου και φυσικά τα σπιτικά εδέσματα που θα ετοιμάσουν οι δεκάδες μητέρες εθελόντριες. Φυσικά τα παιδιά θα μπορούν να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη που θα τους μοιράσει γλυκίσματα.
Τα κεριά θα δωθούν για στόλισμα στα παιδιά την ερχόμενη Δευτέρα.
Όπως όλοι αντιλαμβάνεστε η γιορτή αν και γίνεται για πρώτη φορά θα είναι μεγαλειώδης και ενδεχομένως να γίνουν και κάποια λάθη. Είμαστε διατεθειμένοι  να διορθώσουμε τα λάθη που θα μας επισημανθούν καλοπροαίρετα στο μέλλον αφού μόλις βελτιωθεί ο καιρός σκοπεύουμε να διοργανώσουμε πολλές εκδηλώσεις στο χώρο του σχολείου μας.
Τέλος να ευχηθούμε «περαστικά» στον πρόεδρο του Συλλόγου μας κ. Ρηγανιά Δημήτρη ο οποίος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση με επιτυχία, προχθές. Ο Πρόεδρος θα είναι κοντά μας από την ερχόμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου