Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

Η αίθουσα του Αλίκη κατάμεστη λίγο πριν την έναρξη
Εξαιρετική επιτυχία είχε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε, μετά από πολλά χρόνια, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Μάκρης.

Ο καραγκιόζης

Ο κ. Ρηγανιάς απευθύνει χαιρετισμό
Η κα Τάμπαση απευθύνει χαιρετισμό
Οι μικροί μαθητές διασκέδασαν με την παράσταση του καραγκιόζη (Θέατρο Σκιών Αντώνιος Παντιώρας) και τα υπέροχα παραμύθια της κας Μαίρης Καναβάκη στην Αίθουσα του δημοτικού κινηματοθεάτρου «Αλίκη». Το πρόγραμμα είχε ανοίξει λίγο νωρίτερα με τους χαιρετισμούς και τις ευχές που απηύθυναν, στους μαθητές και στους γονείς τους, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ρηγανιάς και η Διευθύντρια του σχολείου μας κα Τάμπαση.
Στη συνέχεια η χορωδία του σχολείου τραγούδησε Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα τραγούδια και κάλαντα με συνοδεία πιάνου όπου έπαιξε η δασκάλα κα. Ρουμπίνη Γεωργακοπούλου.
Καλλιτεχνικές δημιουργίες των παιδιών
Τα κεράκια που στόλισαν τα παιδιά
Καταπληκτικές ήταν και οι κατασκευές των μαθητών. Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια, στεφάνια και κεριά που δημιούργησαν οι μικροί μαθητές υπό την καθοδήγηση της δασκάλας τους των εικαστικών κας. Λυδίας Χατζηστεφανίδου ήταν πραγματικά έργα τέχνης.
Αφήγηση παραμυθιού
Ο Άγιος Βασίλης χαιρετίζει τα παιδιά


Ο Άγιος Βασίλης μοιράζει γλυκίσματα

Η Αγιοβασιλίτσα επί το έργον



Face painting
Τέλος η εθελοντική συμμετοχή τόσων πολλών γονέων που έφτιαξαν δεκάδες γλυκίσματα και πίττες και αυτών που έτρεξαν και πήραν προσφορές από τα καταστήματα της περιοχής είναι αξιοζήλευτη. Ο Δήμος Ν. Μάκρης πρόσφερε χυμούς για όλα τα παιδιά.
Η χορωδία στη σκηνή του "Αλίκη"

Παιχνίδια και χορός με το "ξωτικό"

Όλοι αγκαλιάζουν τον Άγιο Βασίλη

Στην αίθουσα χορού κυριάρχησαν τα τραγούδια της Πάτυ και το «ξωτικό» διοργάνωσε παιχνίδια. Φυσικά τον χώρο επισκέφτηκε και ο Άγιος Βασίλης που μοίρασε σε όλα τα παιδιά γλειφιτζούρια και σοκολάτες. Περισσότερα από 120 παιδικά προσωπάκια (και όχι μόνο) έβαψε η Αγιοβασιλίτσα και οι εθελοντές που στελέχωσαν την ομάδα του face painting.

Στόχος του Συλλόγου είναι η γιορτή αυτή να γίνει θεσμός και μετά από τα τόσα καλά σχόλια που ακουστήκαν καθολικά ετοιμαζόμαστε για νέες εκδηλώσεις που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Φωτογραφίες με τον Άγιο Βασίλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου