Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Συνεδρίαση ΔΣ 30/10/2010

Στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ του Συλλόγου μας έγιναν τα ακόλουθα:
  1. Παρουσιάστηκε από φωτογράφο ένα πακέτο προσφοράς για φωτογραφίες και δώρα στα παιδιά. Αν και η προσφορά φαίνεται ελκυστική δεν αποφασίστηκε να προχωρήσει η συνεργασία πριν την συνάντηση και με άλλους φωτογράφους και πρώτα από όλα με αυτούς της περιοχής μας.
  2. Αποφασίστηκε να γίνει bazaar κατά την Χριστουγεννιάτικη Εορτή. Ο χώρος θα αποφασιστεί μετά την συνάντηση με τον Διεύθυνση του Σχολείου.
  3. Στην συνάντηση αυτή εκτός αυτού θα συζητηθεί το θέμα της Ημερίδας σχετικά με τις πρώτες εντυπώσεις από την λειτουργία του Νέου σχολείου και το θέμα του Διαγωνισμού ζωγραφικής.
  4. Γράφτηκε η ανακοίνωση που θα δοθεί την Δευτέρα στους μαθητές και η οποία θα τους γνωστοποιεί το ιστολόγιο του συλλόγου και την συγκρότηση του νέου ΔΣ.
  5. Για το θέμα της χορηγία υπολογιστών νεώτερα θα υπάρχουν εντός των επόμενων ημερών.
  6. Η επόμενη συνεδρίαση θα γίνει δύο μέρες πριν την συνάντηση με τους εκπαιδευτικούς και τα μέλη του ΔΣ θα ενημερωθούν για αυτήν τηλεφωνικά από τον Πρόεδρο όταν καθοριστεί η συνάντηση.
Να σας υπενθυμίσουμε ότι τα ξημερώματα πρέπει να γυρίσετε το ρολόι σας μία ώρα πίσω δηλαδή στις 4:00 η ώρα θα γίνει 3:00
Τέλος θυμηθείτε ότι την Τετάρτη 3/11 το σχολείο θα είναι κλειστό λόγω της συμμετοχής των εκπαιδευτικών στις εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων σε ΚΥΣΠΕ, ΠΥΣΠΕ, ΑΚΥΣΠΕ.

1 σχόλιο:

  1. Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων για την άψογη συνεργασία και για την θετική σκέψη και διάθεση που έχουν. Όλα αυτά ειναι που έλειπαν εώς τώρα.
    Είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς θα καταλάβουν ότι ο σύλλογος υπάρχει για να βρίσκετε δίπλα τους σε ότι μπορει να βοηθήσει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή