Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Παιδικά ανέκδοτα - Αστείες φωτογραφίες

Σήμερα εγκαινιάζουμε μια νέα σελίδα αυτή με παιδικά ανέκδοτα και αστείες εικόνες ή video. Η ετικέτα αυτή θα λέγεται "Γέλιο". Όποιος έχει κάτι σχετικό ας μας το στείλει και εμείς θα το δημοσιεύσουμε είτε επώνυμα είτε ανώνυμα. Στα σχόλιά σας θα θέλαμε να βάζετε μία αξιολόγηση με άριστα το 10. Επ΄ευκαιρία να θυμίσουμε ότι στην ενότητα «Ετικέτες» μπορείτε να επιλέξετε μία και να δείτε με χρονολογική σειρά όλες τις αναρτήσεις που έχουν αυτή την ετικέτα. Το σημερινό μας ανέκδοτο είναι το εξής:

Στο σχολείο του Τοτού η δασκάλα τους έχει βάλει για εργασία να σκεφτούν μια παροιμία και να προσπαθήσουν να την παραστήσουν. Ο Τοτός, ως συνήθως δεν έχει κάνει τίποτα αλλά προσπαθούσε να σκεφτεί κάτι εκείνη την ώρα. Όταν ήρθε η σειρά του, του λέει η δασκάλα του:
-Τοτέ δείξε μας την παροιμία σου και εμείς θα προσπαθήσουμε να την βρούμε.
Σηκώνεται πάνω ο Τοτός βγάζει ένα δεκάρικο από την τσέπη του, βγάζει και την τσίχλα από το στόμα του, τη βάζει πάνω στο δεκάρικο και τα πετάει στο ταβάνι, οπότε και κολλάνε εκεί. Μετά παίρνει από την τσέπη του μπουφάν του ένα τάληρο το σφίγγει στην χούφτα του και κάνει το άλλο χέρι σαν να είναι ζητιάνος ενώ κοιτάει συνεχώς προς το δεκάρικο στο ταβάνι Τον βλέπει η δασκάλα του και απορημένη τον ρωτάει:
-Τι είναι αυτά που κάνεις ποια παροιμία παριστάνεις;
-Κυρία, η παροιμία λέει «Κάλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρι».
Η αστεία φωτογραφία μας είναι η ακόλουθη:


Δύο γάτες κάνουν την ανάγκη τους στη λεκάνη. Σίγουρα, πάντως, είναι και οι δύο θηλυκές για να πηγαίνουν δυό- δυό στην τουαλέτα. Άραγε τραβάνε και καζανάκι;
Περιμένουμε δικά σας ανέκδοτα και φωτογραφίες.

4 σχόλια: