Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Διαγράμμιση οδού Καραβασίλη και άλλα.

Έγινε επιτέλους η διαγράμμιση της οδού Καραβασίλη έξω από την είσοδο του σχολείου μας. Το καθολικό αίτημα των γονέων εκπληρώθηκε χθες 9/11 το πρωί. Ευελπιστούμε ότι η κίνηση αυτή σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής. Θυμίζουμε ότι έχει εγκριθεί από το ΔΣ του Δήμου Νέας Μάκρης η πεζοδρόμηση της οδού Καραβασίλη κατά την ώρα της προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών και απομένει η υλοποίηση από την Τροχαία. Βέβαια συζητούμε οτιδήποτε εναλλακτικό[1] το οποίο όμως θα διασφαλίζει την ασφαλή προσέγγιση του σχολείου από τους μαθητές.
Ολοκληρώθηκε ο κύκλος επαφών με φωτογράφους και απομένει να ληφθεί η τελική απόφαση.
Εντός της προσεχούς εβδομάδας θα ληφθεί και η οριστική απόφαση για την ημερομηνία, τον τόπο και το περιεχόμενο της σχολικής εορτής.
Τέλος αναμένουμε να ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία για να κανονιστούν οι συναντήσεις με την Δημοτική αρχή και με τους εκπαιδευτικούς.


[1] Όπως για παράδειγμα η παρουσία δημοτικής Αστυνομίας που θα ρυθμίζει την κυκλοφορία των οχημάτων έξω από την είσοδο του σχολείου από τις 7:45 ως τις 8:30 το πρωί και από τις 13:45 ως τις 14:30 το μεσημέρι κατά τις ημέρες λειτουργίας του σχολείου σε συνεργασία με την σχολική τροχονόμο.


1 σχόλιο: